Digitális nyomdai szolgáltatásaink

Megérkezett új nyomdagépünk, a Konica Minolta bizhub PRESS C6000!

 

Az új PRESS C6000 kiemelkedő képalkotási képességével és egyenletes nyomtatási minőségével a felső kategóriás színes nyomtatás új területét nyitja meg!

 

Technológiai fejlesztésünk lehetővé teszi, hogy a legmagasabb követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsuk Önnek!

 

Konica Minolta nyomdagépünk gyorsan, kiváló minőségben, nagy felbontásban készít nyomatokat különböző papírokra és egyéb adathordozókra is. Különlegessége, hogy kis példányszám esetén, az ofszet nyomdai minőséget jelentős költség megtakarítás mellett érhetjük el.

Digitális nyomda

 

 

Legfontosabb jellemzők:

 

Felbontás: 3600x3600 DPI
Méret: A3+ - 480×321mm nyomtatható terület, 487x330mm ívméret. Továbbá lehetőség van 321 x 1200 mm méretű nyomtatásra is (pl. könyv borító).
Papírvastagság: 64-300 g/m2

 

SEAD II.

S.E.A.D. II.


A Konica Minolta fejlesztése, a S.E.A.D. II - a “Screen-Enhancing Acitve Digital Process” (képrács javító aktív digitális folyamat) kifejezés rövidítése - mely technikai innovációk egész sorát vonultatja fel, hogy a legmagasabb sebességnél is igazán különleges szín reprodukciót garantáljon. A S.E.A.D. II a Konica Minolta fejlett színfeldolgozó technológiájának már második generációja és az alábbi fontos tulajdonságai vannak:

ITbit technológia

ITbit technológia


A körvonal-feldolgozás javítja a betű karakterek megjelenését úgy, hogy ne tűnjenek vastagnak. A kontúrfeldolgozás ideális mértékben segíti a negatív szövegrészekben lévő fehér karakterek reprodukcióját (színes részekben fehér betűk), illetve csökkenteni a félig árnyalt karakterek széleinek egyenetlenségeit.

 

Színtartás és Stabilitás (CRS)


Az exkluzív CRS technológia folyamatosan felügyeli a PRESS C6000 állapotát. Mivel állandó visszacsatolást kap a nyomatási környezet és a nyomómű változásairól, a CRS azonnal véghezviszi a szükséges változásokat a lehető legmagasabb nyomatási minőség megtartása érdekében.

FM rács technológia

 

Szintén kiváló felbontásnak köszönhetően, a PRESS C6000 további rácsozási eljárásokat biztosít, amik a fájlból történő nyomtatásnál nyújtanak nagy segítséget így, kimagasló minőségű nyomatokat egyenletes és valósághű kép-reprodukciót eredményeznek. Az újonnan átvett frekvencia modulált (Frequency Modulated - FM) technológia egyenletes, és körvonal-hibáktól mentes képeket produkál.

Simitri HD toner

Simitri HD polimerizált toner


A nyomdai munkák lényegi szükségletére válaszul, a PRESS C6000 magasabb szintű színes képminőséget és lenyűgöző fekete fedettséget valósít meg az egyedülálló Simitri® HD polimerizált tonerrel. A Simitri® HD egyúttal páratlan színes képminőségről gondoskodik és csökkentett fixáló hőmérsékletével a médiák valóban meggyőző választékát képes kezelni.

 

Ajánljuk figyelmébe a nyomtatáshoz kapcsolódó utómunkákat:

 

 

Digitális nyomdai szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást, árajánlatot az info @ copykaroly.hu címen kérhet!

 

Fejlesztésünk az Új Széchenyi Terv keretein belül valósult meg.

 


 

 
Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás · 1024 Budapest II. kerület, Keleti Károly utca 31/b