Névjegykártya nyomtatás

Névjegykártyáit rövid határidővel elkészítjük Önnek II. kerületi üzletünkben!

 

Korszerű gépeinknek köszönhetően kiemelkedő minőségben és kedvező áron vállaljuk névjegykártyáinak nyomtatását!

 

A névjegykártya nyomtatás minimum példányszáma 50 darab.

 

Névjegykártya gyártáshoz általában 300 gr/m2-es műnyomó papírt használunk, de lehetőség van kreatív papírra történő nyomásra is. A kreatív-, illetve anyagában színezett papírjainkat megtekintheti II. kerületi, a Millenáris Parktól 2 percre található üzletünkben.

 

 

Anyagleadás névjegykártya készítéshez:

 

Formátum:

Lehetőség szerint vektoros formátumban várjuk a grafikákat, PDF formátumban. Egyéb esetben minimum 300 dpi felbontással renedlkező jpg, tif, psd, png, bmp, stb. formátumok is megfelelnek gyártáshoz. Fontos tudni, hogy Wordben, Powerpointban és Paintben szerkesztett névjegykártyákat minden esetben át kell szerkesztenünk megfelelő adattartalmú PDF formátumra!

 

Méretek:

Általában a névjegykártyák mérete 9 x 5 cm (90x50mm), de egyedi méretű kártyák gyártását is vállaljuk. Kérjük, hogy a névjegykártya széleitől 3 mm-en belülre már ne helyezzen el fontos információt. Amennyiben a grafika kifutós (tehát pl. a névjegy legszélén van valamilyen grafikai elem, háttér stb.) akkor 3 mm-rel túl kell futtatni minden irányban. Ebben az esetben a teljes grafika mérete 96x56mm, de a feliratok/logo szélei maximum egy 84x44-es területen belül helyezkednek el.
További információk a kifutóról

 

 

 

 

 
Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás · 1024 Budapest II. kerület, Keleti Károly utca 31/b