Szórólap készítés, tervezés

Villámgyorsan, kedvező áron készítjük el szórólapjait, brossúráit, egyéb marketing anyagait!

 

Digitális nyomdai szolgáltatásaink részét képezi szóró- és reklámanyagok nyomása, árlisták és brossúrák készítése. Készletünkön található számos papírtípusból választhat, de lehetőség van egyéb hordozóanyagra is nyomtatni, akár kreatív papírra, akár nyomtatható fóliára képzeli el nyomatait.

 

Ha nincs kész grafikája, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, szerkesztési szolgáltatást nyújtva: üzletünkben előre egyeztetett időpontban rövid idő alatt elkészítjük az Ön által kívánt grafikát. Grafikai, szerkesztési szolgáltatásunkról a Grafikai szolgáltatások aloldalon kaphat bővebb tájékoztatást.

 

Lehetősége van nyomtatandó anyagát perszonalizálni, melynek során példányonként változó, egyedi tartalmakat helyezhet el: lehetséges így törzsvásárlói kártyák, rendezvények ültetőkártyáinak gyártása vagy hírlevelek személyre szabása, nyomdai minőségben!

 

Szórólapjait gyorsan és költséghatékonyan gyártjuk le digitális nyomdagépünk segítségével, így jelentős költségmegtakarítás érhető el. Nyomdagépünkről bővebben informálódhat a nyomdagép aloldalon.

Szórólap készítés, II. kerület

 

 

Kedvező árak:

A szórólapra vonatkozó díjszabásunk minden esetben egyedi: a példányszámtól, a média típusától és méretétől függően optimalizáljuk a gyártás költségeit, ezért írásban szíveskedjen árajánlatot kérni értékesítő kollégánktól, az info@copykaroly.hu címen!

 


 
Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás · 1024 Budapest II. kerület, Keleti Károly utca 31/b